Shutterstock / Podolnaya Elena

Shutterstock / Podolnaya Elena

Man die 61 kilometer in uitgeholde pompoen vaart wil awareness creëren voor 61 km in uitgeholde pompoen varen

De 60-jarige man die 61 kilometer (of 38 mijl) rondvoer in zijn 384 kilo zware uitgeholde pompoen Berta hoopt met zijn actie meer awareness gecreëerd te hebben voor 61 km in een uitgeholde pompoen varen.

“We moeten het hebben over het varen in uitgeholde pompoenen”, zegt de man terwijl hij rustig door peddelt in zijn uitgeholde pompoen. “Te vaak negeren mensen het feit dat iemand als ik 61 kilometer lang met de knieën tegen elkaar in een enorme pompoen de rivier afvaart. ik wil dat taboe doorbreken, door het er niet alleen over te hebben, maar het dan ook maar te doen. De daad bij het woord voegen en dus daadwerkelijk die 61 kilometer lange tocht af te leggen (in een pompoen dus, die van binnen hol is).”

Hoewel de man op beeld te zien is terwijl hij een flinke afstand aflegt in een wat opmerkelijk vaartuig, is zijn video niet perse bedoeld als oproep voor anderen om hetzelfde te doen. “Het zou leuk zijn”, zegt de man, “Maar het stukje bewustwording is wat mij betreft het belangrijkste.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *