Shutterstock / Okrasiuk

Shutterstock / Okrasiuk

Anti-muggen-dieet: maak je lijf mugwerend met deze pesticiderijke groenten

Is jouw lijf al muggenplaag ready? Met dit simpele dieet heb je dat in no-time voor elkaar. Bij het anti-muggen-dieet eet je bijna uitsluitend producten die rijk zijn aan pesticiden, zoals aardbeien, spinazie, boerenkool en peren. Maar het belangrijkste is nog wel: niet wassen! Je zult zien dat de muggen in bosjes van je af vallen.

Philip (31) zweert er al jaren bij. Al moet je er volgens hem wel wat voor over hebben. "Het werkt zeker! Ik heb al lang geen jeuk meer die door muggen veroorzaakt is. En ik heb dan wel het hart van een 85-jarige, maar ik slaap als een baby!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *