NOS

NOS

Dit zijn de mensen die bemiddelaar Remkes nog gaat spreken over de stikstofcrisis

Voor bemiddelaar Johan Remkes een definitief en goed onderbouwd advies aan het Kabinet kan voorleggen over de stikstofcrisis, zodat de leden uiteindelijk een knoop kunnen doorhakken, is het van wezenlijk belang dat Remkes nog spreekt met een hoop belanghebbenden. Remkes heeft deze week overleg gehad met Bouwend Nederland, VNO-NCW en MKB-Nederland. Eerder sprak hij al met natuur- en milieuorganisaties, ook meerdere banken en brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland stonden op het programma. Zie hier het overzicht met de andere sectoren, branches en particulieren die nog met Remkes zullen spreken de komende periode.

1. De schoonmaakbranche
Remkes zal volgende week spreken met de schoonmaakbranche. Vertegenwoordigers willen graag van de bemiddelaar weten hoeveel troep ze nog kunnen verwachten op snelwegen en hoeveel personeel er nodig is om het op te ruimen.

2. Reisagenten
Blijven mensen op reis gaan ondanks alle stikstofproblematiek? Hoe ziet de toekomst van de reisbranche eruit? Is er in de toekomst nog wel plek voor reisagenten? Allemaal vragen die leven bij reisagenten. Daarover gaan ze in gesprek met Remkes.

3. De apotheeksector
De apotheeksector wil van Remkes weten of ze iets kunnen doen om dit “hoofdpijndossier” te verhelpen. De bemiddelaar heeft alvast via een woordvoerder te laten weten dat hij niet zit te wachten op woordspelingen of andere grappen. Het is nog onduidelijk wat dit betekent voor het gesprek.

4. Opiniepeilers
De groep opiniepeilers waar Remkes mee spreekt zal benadrukken dat er weinig animo is om nog langer te moeten blijven peilen hoeveel steun er onder de bevolking is voor de boeren. Ze noemen de situatie ‘onhoudbaar’.

5. Pierre Bokma
Acteur Pierre Bokma heeft persoonlijk niets te maken met de boeren, maar zit vooral om een praatje verlegen.

6. Iemand die in de jaren ‘50 lantaarnontsteker was
“Aangezien de situatie omtrent de boeren steeds listiger wordt, en geweld nimmer een oplossing is, meen ik dat het belangrijk is onverwijld de conversatie met dhr. Remkes te entameren”, aldus een man die ergens in de jaren ‘50 lantaarnontsteker was. Hij zal over twee weken met Remkes spreken.

7. iOS Developers
Een grote groep iOS Developers reist over drie weken vanuit de Verenigde Staten af naar Nederland om Remkes uitleg te geven over de nieuwste iPhone-update.

8. Directeur betaald voetbal Marianne van Leeuwen
De organisatie betaald voetbal is woedend op Remkes, de stikstofproblematiek en de boeren, maar weet nog niet precies waarom. Om dat uit te vinden wil directeur Van Leeuwen in gesprek met Remkes.

9. Desiree uit B&B Vol Liefde
Desiree uit het televisieprogramma B&B Vol Liefde wil gewoon graag weten of ze nog iets kan doen om te helpen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De directie van HOY-Worsten. De stikstof uitstoot na het nuttigen van HOY-worsten hebben we al met 2% weten te reduceren. De directie wil van Remkes weten waar ze aan toe is.

Reageer
gravatar

Maakt ge geen zorgen. Het recept van HOY blijft geheim, maar in vertrouwen kan ik U meedelen dat de smaak van hondevlees gebaseerd is op een soort plastic wat we aan de worst toevoegen. Derhalve ook geen stikstofuitstoot vanuit die hoek.

gravatar

Dit is in de achtermegastal al lang uitgepolderd, zie inderview met “buigen als een knipmes” W. Hoekstra van vanochtend. Boeren en hun nazaten tot in de 20e generatie mogen doorgaat met ammoniak en andere stikstoffen uitstoten, omdat hard schreeuwen en collega’s van ministers met de dood bedreigen loont. Ludieke slogans als: van de Wal in de door algen totaal overwoekerde sloot, hebben hierin de doorslag gegeven. De populariteit van totaal hersenlozen van de BBB speelt ook mee, het CDA wil het landsbestuur straks niet overdragen aan argumentloze schreeuwers, het wil samen met Soros en Schwab koste wat kost de Macht behouden en de Omvolking in eigen hand houden. Gaaf landje al met al.

Reageer
gravatar

Door innovatie kan dit voorkomen worden. Zaak is wel, volgens Wopke Hoekstra, dat de veestapel op peil blijft, de Rabobank moet immers de rente op leningen blijven innen. Door innovatie en nog te verzinnen imaginaire papieren maatregelen zullen met dezelfde veestapel alsnog de stikstof doelen van 2030…sorry 2130 gehaald worden. Innovatie dus.

gravatar

Die jongen met die fakkel heeft kabinetspuppet Johan laten weten dat hij helaas verhinderd is, maar dat hij op een later tijdstip wel ergens langskomt.

BRON: Farmers P2P Network International

Reageer