Twitter / YouTube / Omroep Gelderland

Twitter / YouTube / Omroep Gelderland

Genuanceerd verhaal Remkes stuit op kritiek uit onverwachte hoek: Twitter

Het genuanceerde verhaal over stikstof dat bemiddelaar Johan Remkes vandaag hield bij de presentatie van zijn langverwachte rapport is op kritiek gestuit uit onverwachte hoek: social media. “Hoer van Den Haag!”, berichtte Slemmerd43561 op Twitter, onder meer als reactie op Remkes' woorden van begrip over hoe er onder meer in de culturele voorhoede over de boeren werd gesproken.

“Rapport direct de #shredder in!”, liet een andere social media-gebruiker weten, nog tijdens Remkes’ verhaal over de oproep om samen de schouders eronder te zetten om de natuur te behoeden en Nederland leefbaar te houden. “Ik neem de kritiek ter harte”, zei Remkes nog, voor hij overschreeuwd werd door mensen die anderen maanden er vooral ‘niet in te trappen.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik mis alleen de nuance waarom we die natura2000 gebieden aanhouden. Vaak kansloze stukken grond (daarom lagen ze er nog). Nog 1 hete,droge zomer en die zeldzame distel legt ‘t loodje. Als je het doel niet verandert, dan is de uitkomst hetzelfde.

Reageer