PRO SHOTS / Robin Utrecht en Koen Laureij

PRO SHOTS / Robin Utrecht en Koen Laureij

Wilders, Yeşilgöz en Van der Plas teleurgesteld in Omtzigt: ‘We kunnen hier toch als volwassen mensen over twitteren?’

Geert Wilders, Dilan Yeşilgöz en Caroline van der Plas hebben op X laten weten zeer teleurgesteld te zijn in Pieter Omtzigt. De NSC-leider stapte dinsdag uit de formatiegesprekken en weigert zijn besluit nader toe te lichten.

“Ik begrijp niets van de verklaring van Pieter Omtzigt”, tweet Wilders. “Heel vreemd om nu te duiken en verder geen uitleg te geven. We kunnen hier toch als volwassen mensen over twitteren?”

Yeşilgöz heeft de tweet van Wilders geciteerd met de opmerking ‘Hier ben ik het helemaal mee eens.’ Van der Plas reageerde daar weer op met ‘Ik ook.’

Informateur Ronald Plasterk heeft de vier partijleiders uitgenodigd om vanavond de X-app te openen. "Het gaat om het landsbestuur. Ik vind dat je dan wel enige inzet mag verwachten, ook van de heer Omtzigt."

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helaas is het nu geen satire! De Spelt is de werkelijkheid nu aan het verrichten en heeft hiermee zijn bestaansrecht ondergraven. Zichzelf serieus nemende pers hebben we immers al genoeg in dit land

Reageer