Shutterstock / Alexandros Michailidis

Shutterstock / Alexandros Michailidis

Kabinet reageert op Remkes-rapport: bedankt voor het rapport

Het Kabinet reageert vandaag eindelijk op het stikstof-rapport van Johan Remkes. ‘Bedankt voor het rapport’, is de officiële reactie.

Veel boeren waren vooral benieuwd naar de kabinetsreactie op voorstellen uit het rapport, zoals het laten stoppen van de lijst van 500 a 600 ‘piekbelasters’ en het opdelen van de landbouw in vier categorieën. Het kabinet laat nu weten: “dank voor de voorstellen en de lijst met 500 a 600 ‘piekbelasters’ en het opdelen van de landbouw in vier categorieën.”

Voor de landbouw en intensieve veehouderij is het erg belangrijk om te weten wat het Kabinet precies met het rapport gaat doen, het Kabinet laat dan ook het volgende weten: “Meneer Remkes, u heeft zeer ‘lekker gewerkt’, en we kunnen dan ook niet anders dan er de conclusie uit trekken dat we u dankbaar zijn. U sprak veel mensen, heeft veel geleerd, en dat wat u geleerd heeft, heeft u weer met ons gedeeld. Goed!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het gaat er vooral om dat ik Johan nu de schuld kan geven. Oprotten met die boeren. Ik droom van distributiecentra met aanpalende containerwoningen met kansparels 🥰😍. Ik mag dan de president van Europa worden! Hahahaha

Reageer
gravatar

Ik heb het hele rapport doorgenomen, maar er staat niets in over de piekbelasting na het nuttigen van HOY-worst.
Misschien is het verstandiger om de HOY-directie uit te kopen i.p.v. die boerenkneuzen. Dat levert een gigantische CO3 uitstoot-reductie op met als bijvangst een forse NO6 reductie.

Reageer