NOS

NOS

Remkes aan natuurorganisaties: ’Is die ‘toekomst van de kinderen’ echt nodig?’

Nu natuurorganisaties bij bemiddelaar Johan Remkes langsgaan kan hij ze eindelijk vragen op welk punt zij water bij de wijn kunnen doen, om zo ook de boeren tevreden te houden.

“Goed dat jullie er zijn”, opent Remkes. “Laat ik als objectieve bemiddelaar maar met de hamvraag beginnen: is er iets af te dingen op jullie eis van ‘de toekomst van de kinderen veilig stellen’? Hoe belangrijk is dat punt voor jullie? De vorige partij gaf aan dat ze op dit punt van jullie wel wat concessies verwachten. Hebben jullie verder nog grotere punten dan dit?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Stikmaar bemiddelaar Remkes heeft voor de volgende week uitgenodigd :

Kleuteropvang Bommeltje
Shownieuws en de hele familie Hazes
Bakkerij Janssens
1 geselecteerde inwoner van Ter Apel
Extinction Rebbeletjes

nog niet helemaal zeker zijn :

Tata steel
Schiphol
Shell
Unilever
Vopak
Exxon
BAM

Reageer
gravatar

De bovenste selectie passen wel in de rij van realiteitsuitgedaagden die de agrarische toekomst van hun kinderen tot in de twintigste generatie bij wet willen vastleggen: hun kinderen hebben het God/SGP/Christenunie gegeven recht om tot in Eeuwigheid de Aarde met ammoniak te besproeien uit megastallen. Leg dat nou even wettelijk vast, dan stoppen ze met kankerverwekkende stoffen storten. Noem het de Boerenterreurwet voor mijn part.