Shutterstock / ArtMediaWorx

Shutterstock / ArtMediaWorx

Nieuwe Game of Thrones-prequel speelt zich 200 jaar voor kuteinde van de serie af

Leuk nieuws voor de drie overgebleven liefhebbers van de serie Game of Thrones: er komt een prequel van de tv-reeks genaamd House of the Dragon. De serie speelt zich ongeveer 200 jaar af voor het absolute kuteinde van de originele reeks van Game of Thrones.

Wat kunnen we verwachten? Een spannend en boeiend verhaal vol intriges, lust en draken, dat uiteindelijk de opmaat zal zijn naar het ongeëvenaard domme einde dat we kennen van Game of Thrones. In de prequel wordt een verhaal verteld dat ongetwijfeld doet denken aan hoe slecht geschreven en onlogisch het laatste seizoen van de oorspronkelijke serie was. “Tering wat was dat einde van Game of Thrones dom”, zegt een fan die wordt gevraagd naar de prequel. “Ineens was afstand geen probleem meer, die White Walkers werden verslagen alsof het niets was en Dani’s gedrag op het einde sloeg helemaal nergens op. Dus ja, heb zin in die prequel wel.”

Acteur Steve Toussaint heeft hoge verwachtingen van House of the Dragon, maar is verder niet benieuwd naar hoe de serie zal vorderen. “Want we komen uiteindelijk steeds dichter bij dat kuteinde.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *