GoT / HBO

Scriptschrijvers Game of Thrones organiseren gezellige bruiloft voor iedereen die het laatste seizoen niet goed vond

Het laatste seizoen van Game of Thrones zit er eindelijk op, maar voor veel fans is het niet geworden wat ze ervan verwacht hadden. Zij uiten online felle kritiek op de scenaristen David Benioff en Dan Weiss, maar die koesteren desondanks geen wrok. Sterker nog: zij nodigen alle boze fans uit voor hun bruiloft later dit jaar.

David Benioff is blij dat hij eindelijk zijn ware gevoelens met de wereld kan delen: “Dan en ik zijn niet alleen collega’s, maar ook minnaars. Wij hebben besloten om elkaar deze zomer het jawoord te geven, en nodigen ook alle fans van Game of Thrones uit voor de plechtigheid. Vooral de fans die kritiek hadden op ons laatste seizoen zijn van harte uitgenodigd. Zand erover!”

Zijn aanstaande echtgenoot Dan Weiss sluit zich daarbij aan: “Je kunt niet voor altijd boos blijven op die mensen. Wij hebben een extra grote partytent geregeld, er zijn genoeg hapjes, en we hebben een coverband geregeld die alleen maar liedjes speelt die jullie verwende millennials op een ironische manier leuk vinden. Geen enkele reden om je zorgen te maken over je veiligheid dus. Wees welkom!”

Volg De Pin ook op Instagram voor meer haarscherp nieuws!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

David Benioff speelt niet alleen een spelletje met tronen, maar ook met ons lezers en kijkers.
Hij trouwt maar met wie hij wil, maar wij eisen een sprookjeshuwelijk van Daenerys Targaryen met Jon Snow. Dáár hoort een wereldbruiloft bij.

Reageer