GameofThrones/YT

5 manieren waarop Game of Thrones dit seizoen nog kan redden

Het laatste seizoen van Game of Thrones krijgt veel kritiek. Fans zien met lede ogen aan hoe hun liefde voor de serie verandert in een vurige haat. Toch kan dit desastreuze seizoen van Game of Thrones nog gered worden, op de volgende vijf manieren.

1. Maak alle hoofdpersonages dood en focus volledig op die witte wolf van Jon Snow
De kritiek op dit seizoen valt grofweg op te delen in twee punten: er gaan te weinig hoofdpersonen dood en witte wolf Ghost kreeg geen waardig afscheid. Dat is allebei eenvoudig op te lossen: maak iedereen dood en focus je de laatste twee afleveringen volledig op Ghost terwijl hij rondjes achter zijn eigen staart aan rent en ruikt aan zijn eigen drollen.

2. Laat de industriële revolutie aanbreken in Westeros
Westeros bevindt zich al duizenden jaren in een feodaal tijdperk, maar als de industriële revolutie aanbreekt zullen de verhoudingen tussen personages volledig veranderen. Werkplaatsen worden grootschalige fabrieken, herbergen worden co-working spaces, iedereen krijgt smartphones en niemand heeft nog interesse in heerschappij omdat ze de hele dag naar Game of Thrones zitten te kijken.

3. Geef het verhaal nog tachtig twists
Als je de kijkers helemaal lamslaat met onverwachte wendingen die ze niet begrijpen, gaan ze vanzelf denken dat het goed is. We geven alvast een voorzetje: Sean Bean blijkt The Mountain te zijn, Littlefinger is Sean Bean, de verloren Starbucksbeker was van de Night King en Podrick kan met draken praten. De draak vertelt hem dat hij Danaerys nooit echt als zijn moeder heeft gezien, Bran was heimelijk verliefd op de Night King, Tyrion is niet echt een dwerg maar liep al 8 seizoenen op zijn knieën en het was eigenlijk allemaal een droom. Wow. Die zagen ze niet aankomen.

4. Zet zoveel Starbucksbekers in beeld dat niemand kan zien wat een waardeloos script je geschreven hebt
Een van de problemen van dit seizoen is dat de kijkers kunnen zien hoe slecht het is. Als de makers het hele scherm vol zetten met Starbucksbekers nemen ze dat probleem weg. Wie zit daar nou opeens op de troon terwijl daar in het verhaal nooit echt aanleiding voor is geweest? Geen idee, er staan honderd frappuccino’s voor.

5. Geef de mensen wat ze willen: een twee uur durende orgie van geneuk en geweld met Pod
Een meesterzet van de makers zou zijn om de kijkers puur te geven wat ze willen: een twee uur durende orgie van geweld en seks, waarbij Pod afwisselend de overgebleven personages onthoofd, danwel penetreert. Pod zegt daarbij: “Is dit wat je wilde? Huh? Dit is toch wat je wilde? Kijk dan: dit is wat je wilde.”

 

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De heldhaftigheid zit in die Amerikanen. Het zit in hun genen. Niemand anders kan verzinnen hoe deze verhalen eruitzien. Juist doordat ze allemaal vermengd zijn, zijn ze zo sterk dat ze de hele wereld aan gort hebben kunnen halen.

Reageer