Studio Speld/youtube.com

Over het hoofd gezien: Daenerys krijgt milkshake in gezicht gegooid

Na de laatste aflevering van Game of Thrones reageren veel fans vol ongeloof op Twitter. In de scene waarin Daenerys wegloopt nadat ze het leger van de Unsullied heeft toegesproken is het een oplettende fan opgevallen dat ze een milkshake in haar gezicht krijgt. De rest van de aflevering loopt ze vervolgens rond in een zwart gewaad waar resten aardbei-banaan in kleven.

“Hoe kan het bij zo’n grote productie dat het niemand is opgevallen dat Daenerys helemaal onder de milkshake zit?”, reageert een fan. “Er zijn in Westeros geen fastfoodketens, er is bovendien geen moderne koeling, dus het is onmogelijk dat Tyrion Lannister ergens een aardbei-banaanmilkshake kan scoren om die vervolgens bij Daenerys tegen d’r bakkes te gooien.”

Ook aanhangers van Daenerys zijn ontsteld over het plakkerige pak van de Queen of Dragons. Grey Worm: “In dit land lossen we het vraagstuk over wie er moet regeren op door een stad vanaf de rug van een draak in de as te leggen, niet op door milkshakes in elkaars gezicht te gooien. Anders zijn al die personages de afgelopen 8 seizoenen voor niets gestorven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat mankeert de redactie van De Speld om tijdens de laatste aflevering dat beeldige drakenvrouwtje met geschudde yoghurt te bekogelen; nota bene met rode en witte kleurstof, dat ze met geen enkel wasmiddel uit haar peperdure jas kan krijgen. En dat alleen maar om een besmeurd artikeltje over haar te kunnen schrijven.

Reageer
gravatar

Wees gerust: het komt door dat het verkiezingstijd is. Vanaf volgende week weer keurige berichtjes over keurige onderwerpen, zoals de Boekenweek van 2020.