lev radin / Shutterstock

lev radin / Shutterstock

Series die door schrijversstaking zijn stilgelegd afgemaakt door schrijvers laatste seizoen Game of Thrones

Goed nieuws voor liefhebbers van series als The Last of Us en Stranger Things. De opnames van de nieuwe seizoenen waren vastgelopen door de schrijversstaking, maar daar lijkt nu een einde aan te komen. De schrijvers van het zevende en laatste seizoen van Game of Thrones hebben zich vrijwillig aangeboden om het af te schrijven.

“Dit is ontzettend fijn”, laten de producenten van Stranger Things Matt en Ross Duffer weten. “De schrijvers van het laatste seizoen van Game of Thrones hebben in het verleden bewezen zeer snel en effectief naar een einde toe te kunnen werken. We hoeven ons ook niet meer druk te maken over het afmaken van allerlei verhaallijnen.”

Naast de bekende figuren uit de serie als Eleven, Dustin en Max zullen ook Tyrion Lannister, Melisandre en Daenerys Targaryen hun opwachting maken in het vijfde seizoen van Stranger Things. De bekende Demogorgon zal worden gespeeld door Michiel Huisman.

Veel fans kijken uit naar de nieuwe seizoenen van de serie. “We kunnen helaas niet al te veel verklappen, maar we willen wel naar een einde toewerken. In alle gevallen zullen het dus hoogstwaarschijnlijk het laatste seizoen worden. We hopen op een mooi en knallend einde.”

Er gaan geruchten in Hollywood dat de schrijvers ook werken aan diverse Late Night Shows. Zo zal Jimmy Fallon in het nieuwe seizoen plaatsmaken voor John Snow.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

O ja geslaagde verbouwing op het busstation na Het waren twee bijzondere maanden over goede belichting gesproken, 2 maal hetzelfde svp en op snelweg 100 keer of donker met reflectie van iets minder felle auto en fiets lampen, ambulance is pittig genoeg qua geluid, resoneert dat bij u ook? Als het nog een eind fietsen is of op tijd met trein vertrekt?

Reageer
gravatar

Mijn excuses voor het woord fiets, gezien berichtgeving in krant, laat in middag heb ik dit bericht zelf gelezen en dit verband was er niet toen ik mijn reactie schreef.

gravatar

En je ziet het gebeuren braadworsten langs de slootkant en het allerlelijkste hoekpand ter wereld, zo lang mogelijk doen alsof t niet bestaat nadat je t 1 keer gezien hebt, ze willen hier de pleuris komen brengen. En dan op 1 dag zie je t weet als in de buurt aan de koffie zit. Jaja kleuren L.A. maar dan de totale ziekte erbij. Escape van juk en trammelant beroerd machine, Totaal smakeloze boel, je maag draait zich om en spijt spijt spijt ja die realiteit diie ellende is verteld pittige vertaling over waar dit begon.

Reageer
gravatar

Even kort samengevat; uit de hand gelopen verkiezings truc: te weten: strengere controle op uitkeringen BE tekende blind bij het kruisje. Gevonden fraude zeer minimalistisch. En 1 tandenborstel tegelijk en voor nieuwe dan maar naar de winkel

Reageer
gravatar

Dat is zeggen ga maar slapen we tellen morgen wel verder, omzet binnen gehaald voor die tent, biertje erbij in t markante gebouw

gravatar

Dat kan wel zijn Madeleine, maar de onderhavige lap tekst is wel actueel. Verder kan het het stuk niet beoordelen, want ik verdoe mijn tijd niet aan televisieprogramma’s.