Shutterstock / Ringo Chiu

Shutterstock / Ringo Chiu

Stakende scriptschrijvers dreigen met spoilers

De stakingen van scriptschrijvers in Hollywood hebben nog niks opgeleverd. Ze hebben daarom besloten om grover geschut in te zetten: spoilers.

“De klok tikt. Als we voor maandag niet onze zin krijgen, vertellen we hoe de nieuwe Barbiefilm eindigt”, zegt een woordvoerder namens de schrijvers. “Als ze dan nog niet prijsgeven, lekken we de seizoensfinale van Stranger Things. En ga zo maar door.”

De Alliance of Motion Picture and Television Producers, die onderhandelt namens de studio’s, is verontwaardigd. “Blokkeer een snelweg, lijm je vast aan de directeur of steek desnoods iets of iemand in brand. Maar spoilen kan je echt niet maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hardleers hoor spotten met natuur wetten en de grass roots, als je t ziet blijf het verbijsterend en nog erger dan dat is wie u heeft betaald, ik kan nog wel enig begrip opbrengen voor uw positie vanuit een achter stand, 400 jaren ver zijn we nu van de May Flower en u sluit uzelf gewoon aan bij deze realiteits verkanseling/verkwanseling? Yes a first, second, third, fourth and a fifth chance geen vuil meer hier altublieft! Bij voorbaat en wederom dank.

Reageer
gravatar

Ook een bekend fenomeen vanuit een parkeer garage, vanuit zo’n huis met zorg vanuit gehandicapten verwacht je niet, maar goed die gedachte veranderde al bij jna een jaar geleden al toen het begon te klinken als de kinder boerderij bij het uitlaten, gelukkig zijn er bij de laatste de allerliefste opzichters toegevoegd. Alleen eergisteren klonk er 1 heel ongelukkig, we zijn nog tot weinig in staat helaas.

Reageer
gravatar

Correctie van de titel

Stakende scriptschrijvers dreigen met een auto-onderdeel dat ertoe dient om de grip en wegligging van een auto te verbeteren

Reageer
gravatar

Tja die stakings huurlingen met een water feest op de snelweg, of een blokkade van omwonenden bij bla bla steel, die lui krijgen betaald door al die parasieten, die elke dag die hele ruif likkebaardend, namens fc lelijke benaardem, staan leeg te schransen.

Reageer