Shutterstock / Rodenberg Photography

Shutterstock / Rodenberg Photography

Opnames nieuwe Hollywoodfilm ‘2050’ nu al ver over budget

De nieuwe Hollywoodfilm die in Californië wordt opgenomen heeft zijn budget nu al ver overschreden. Hoewel de productie van ‘2050’ pas enkele dagen bezig is, loopt het prijskaartje van de film inmiddels in de honderden miljoenen.

De futuristische blockbuster gaat over het normale leven van een doorsnee Amerikaans gezin in 2050. Een hardwerkende moeder, gespeeld door Jennifer Aniston, probeert de eindjes aan elkaar te knopen door te werken in de bediening van een wegrestaurant wanneer ze verliefd wordt op een passerende reiziger die een koffie bestelt (gespeeld door Ryan Gosling).

Om de film realistisch in de nabije toekomst te situeren worden op veel plekken in Californië scènes gedraaid met modderstromen. Daarnaast zijn er op verschillende locaties speciale zinkgaten aangelegd. De eerste beelden die met de internationale filmpers zijn gedeeld zijn spectaculair. Ondanks de budgetoverschrijding en klachten van figuranten is de film veelbelovend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Oekraïense soldaten dragen gele lintjes, de Russen blauwe, want de Oekraïense vlag is blauw en geel daaronder. Dus ik denk dat de Russen erboven komen.

Reageer
gravatar

Er zijn te veel mensen maar vooral debielen. Een krant als The Guardian met een specialisatie in seks en milieu, maakte zich zorgen dat de bevolkingsgroei achteruit ging in China, ze hadden er nog maar anderhalf miljard, dit artikel las ik een dag voor de eerste berichten van corona. Gelijk werd de 1-kind filosofie opgetrokken naar anderhalf kind.

Reageer
gravatar

Competitie en de EU. Ik herinner me dat de Franse president (nog voor Brexit) zijn land met het VK vergeleek, het ging over de bevolkingsgroei die in Frankrijk hoger lag door immigratie constateerde hij trots.