Studio Speld

Studio Speld

Unpopular opinion: mensen die ‘unpopular opinion’ voor een banale mening zetten zijn leuk en origineel

Unpopular opinion: mensen die ‘unpopular opinion’ voor een banale mening zetten zijn leuk en origineel. Dat vinden wij. Sorry als je het er niet mee eens bent, maar zo zien wij dat nu eenmaal. Zijn wij de enigen die dat vinden? Nou, ons maakt het niet wat anderen hiervan vinden: het is onze mening, en we blijven erbij, ongeacht wat anderen ervan vinden. Daarom hebben we er ook ‘unpopular opinion’ voorgezet, zodat het duidelijk is dat anderen ons er niet meer op mogen aanvallen. Het is gewoon heel erg tof en origineel om ‘unpopular opinion’ voor een heel gewone mening te zetten. Ok!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *