Antonio Guillem / Shutterstock.com

Vrouw vindt het leuk als plaatjes op het internet uitspraken bevatten die zij herkent

Een vrouw die op haar telefoon kijkt vindt het erg leuk als ze een plaatje ziet met daarop een uitspraak die zij herkent. “Ach ja”, zegt de vrouw, terwijl ze even naar het plaatje kijkt: een zeedier met daarop een tekst. “Ik ken iemand die zoiets zou kunnen zeggen. Heel herkenbaar dit.”

De vrouw liket het plaatje. Al gauw komt ze nog zo’n plaatje tegen. “Wel heb ik ooit”, mompelt de vrouw, terwijl ze een plaatje ziet van een handtasje met daarop een tekst die een vriendin van haar zomaar gezegd had kunnen hebben. “Ook dit herken ik. Erg leuk.” Ook dit plaatje wordt met een like beloond.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“De vrouw liket het plaatje (…) Ook dit plaatje wordt met een like beloond.”

Kindertaal, beter Nederlands:

“De vrouw lijkt op het plaatje (…) Ook dit plaatje wordt overeenkomstig beloond.”

Overigens kunnen dingen zoals plaatjes niet worden beloond

Reageer