Shutterstock / William A. Morgan / RoClickMag / Studio Speld

Shutterstock / William A. Morgan / RoClickMag / Studio Speld

Goedlopend internetcafé bewijst dat internet uitstekend verkoopt

Eigenaar boert goed

Een goedlopend internetcafé in Amsterdam-West bewijst dat internet nog steeds een winstgevend product is dat uitstekend verkoopt. Het café dat drie oude computers en een aantal nokia’s onder een stoffige vitrine herbergt heeft een leuke authentieke vintage look. En kennelijk is dat voldoende om een aardige boterham mee te verdienen. De exacte jaarcijfers zijn niet bekend, maar aan de twee Mercedessen voor de deur te zien is het wederom een topjaar geweest voor de winkel. Kennelijk is er gewoon heel veel vraag naar internet.

“Ja, we zijn echt op het juiste moment ingestapt. Je moet daar een beetje geluk mee hebben, maar ik hoef me eigenlijk nooit zorgen te maken over geldzaken”, vertelt de eigenaar die liever niet bij naam genoemd wil worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ken die mensen goed, want ik koop bij hun al sinds het begin internet. Eerst kostte me dat een ton op jaarbasis, maar omdat ik vaste klant ben maken ze het af op 75 duizend euro. Tof hè?

Reageer