Shutterstock / Tero Vesalainen

Shutterstock / Tero Vesalainen

Drugsdealer gepikeerd dat hij alleen maar wordt gebeld als iemand iets nodig heeft

Een 26-jarige drugsdealer uit Amsterdam is niet in opperbeste stemming. Hij is de afgelopen tijd gaan beseffen dat mensen hem alleen maar bellen als ze iets van hem nodig hebben.

“Het maakt eigenlijk niet uit of ik ze al lang niet gesproken heb of dat er maar één weekend overheen is gegaan, weet je. Als de telefoon gaat, weet ik al hoe laat het is”, vertelt de jongeman.

Ook mensen die ervoor kiezen de dealer een berichtje te sturen in plaats van te bellen vallen door de mand. “’Hey maat, hoe is het?’, zie ik dan op m’n telefoon. Leuk, denk ik, iemand die wil weten hoe het gaat. Maar vijf minuten later zit ik alweer in de auto en motten ze iets. Ik heb gevoelens, weet je, maar die boeien dus niet. Het is altijd hetzelfde.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *