Studio Speld / Shutterstock

Albert Heijn vervangt alle winkelwagens door kleine met vlaggetjes: ‘Niemand kan meer een volle winkelwagen betalen’

Supermarktketen Albert Heijn heeft aangekondigd alle winkelwagens te vervangen door van die kleine met vlaggetjes eraan. De reden hiervoor is de aanhoudende inflatie. Zonder deze aanpassing zou geen enkele klant meer een volle winkelwagen kunnen betalen.

Een woordvoerder van Albert Heijn legt de beslissing verder uit: “In een normale winkelwagen passen al gauw honderd boodschappen. Dat was tot voor kort best betaalbaar, maar inmiddels bij lange na niet meer. Dankzij de stap naar kleine winkelwagens met vlaggetjes is een volle winkelwagen weer haalbaar voor de gemiddelde consument.”

De verwachting is dat andere supermarkten spoedig zullen volgen. “De oude winkelwagens zijn groot en log en er is altijd één wieltje dat niet goed meewerkt”, zegt de woordvoerder. “En door de vlaggetjes zien de kleine wagens er ook nog eens vrolijker uit.”

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2022 – Een Ander Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022. Inclusief vele nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord van iemand die beweert dat hij onze minister van Landbouw is geweest, een dubbele pagina om in te huilen en een klein voorraadje gas voor tijdens deze lange winter. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een kleiner winkelwagentje is niet prettig. Er zijn mensen die het prettig vinden om rechtop te staan, Bij een kleine winkelwagentje zoals op die foto sta je voorover gebogen. Ook al heb ik weinig boodschappen, ik pak altijd een wagentje, dat geeft mij steun. Waarom niet van alle twee. Kunnen de mensen kiezen.

Reageer
gravatar

Een kleiner winkelwagentje is niet prettig. Er zijn mensen die het prettig vinden om rechtop te staan, Bij een kleine winkelwagentje zoals op die foto sta je voorover gebogen. Ook al heb ik weinig boodschappen, ik pak altijd een wagentje, dat geeft mij steun. Waarom niet van alle twee. Kunnen de mensen kiezen.

Reageer
gravatar

Wat mij de laatste weken opvalt is dat AH beduidend duurder is met heeeel veel artikelen. Ook met de bones artikelen. Dit in vergelijking met andere supermarkten! 😩 Heb het gevoel dat er slaatje uit wordt geslagen!

Reageer