Shutterstock / Dutchmen Photography

Shutterstock / Dutchmen Photography

Albert Heijn gaat kaas vervoeren met waardetransport

Supermarktketen Albert Heijn heeft vandaag bekend gemaakt dat ze ladingen kaas met waardetransport gaan vervoeren. De waarde van ‘het gele goud’ is inmiddels zo hoog dat er geen risico’s genomen worden bij het transport van een lading.

“Kaas wordt steeds meer gezien als een echte investering”, vertelt Albert Heijn-woordvoerder Lieke Smieps. “Het wordt eigenlijk alleen maar meer waard. We zien ook steeds vaker de Qatarese elite in de winkel die hun geld omzetten in kaas.”

Het is een drukte van belang, elke ochtend voor opening van de winkels: eerst wordt er een seintje gegeven, dan volgt de ‘go’ en vervolgens komt het waardetransport aan op locatie. Eenmaal in de winkel wordt de kaas verzegeld. Elk blok kaas krijgt een speciaal hoesje, dat alleen door het kassapersoneel kan worden verwijderd. Ook heeft Albert Heijn een peloton beveiligers ingehuurd dat om het kaasvak heen staat en ingrijpt bij verdachte situaties. Klanten mogen niet langer zelf de kaas pakken: de beveiligers moeten hem aanreiken.

“Gisteren nog heb ik een man een bodycheck moeten geven omdat hij te dichtbij kwam”, laat de ervaren beveiliger Carlo weten. “Dat het een pensionado was kon me niets schelen, we nemen geen enkel risico meer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tot zover serieux dilleaux voor stemmenstrip ja luisteren wel, vreemd leeftijsmodel, no quick jokes available, happy to say a word, okee i guess then.

Reageer
gravatar

Is er nog ergens in Nederland voor Pirlo Inzaghi plaats in een ouderwets streng gekkenhuis? Een modern psychiatrische inrichting kan hem waarschijnlijk niet van het gezanik afhouden.

gravatar

Ja die broers, die van het drukwerk, woeiboei tot zover t verhaal, heel geloofwaardig script voor 1 apostel maar die denkt toch aan nieuwe zin apostinalaitus zal ware broederschap naar zin 2 tillen van heldenepos der schipluidenvarenvanwobaken.

Reageer
gravatar

Contestor nr 1 better don’t tell contestor nr 2 be harsh contestor nr 3 never said before that’s ok maybe nxt time work together contestor nr 4 walked on a better day.

En het bonusgetal is niet bereid tot deelname. Oh die meneer doet handel in gif rietjes en die ander, die ze eigen zo bewondert, heb m ook samen met zijn nieuwe zonnebril, en wedstrijd ketting is tie met die nieuwe project administratie begonnen op zn favoriete kantoor, heeft ie maar gewoon gekocht

Je ken ze driedubbel naaien financieel pluk je ze leeg, laat ze hard werken en je haalt de bekers leeg, nee die volgende met een virus erbij. Sprei uw woord, of kendewasdoen, heeej schuin vinger aan t oog.

Reageer
gravatar

Performance matig, was beter, nodig zetje zoals in Portugal, quite a take, oui rest it isn’t non descriptive nu. No leisure taken, out of focus, no connection, dreams were watching, noapply non respondent. Roger?:nocopyket bat surround hollies never again none are fair, yes I believed that leisure meets no toxic insect, sing and louder sing.

Reageer
gravatar

U heeft de diepste faalheid ooit bereikt, u begon goed, leek vast houdend en u zorgt hier nu allerdiepaste schaamrood op de kaken in de hele familie, moffenhoeren hebben het vraag met nazistische gewoontes.

Reageer
gravatar

Boycot op die terroristen reclames, Eva Braun en meneer slappe makkelijk fascistisch propaganda materiaal, snolsloerie eerste klas afzichtelijke lelijkheid.

Reageer
gravatar

GrijnsgiechelSchijnheiligheid van de allervuilsye teringslettenzoii van allerlaagste slijk van aarde der stompzinnigsye holbewoinsters.