PRO SHOTS / Thomas Bakker / Shutterstock

PRO SHOTS / Thomas Bakker / Shutterstock

Albert Heijn opent zelfscheldkassa

Supermarktmedewerkers van Albert Heijn krijgen steeds vaker te maken met agressie. De winkel heeft daarom maatregelen genomen en in elk van haar filialen een zelfscheldkassa geopend. Hier kunnen klanten nu ook zonder personeel hun agressie kwijt.

“Lelijke hoeren stink-kassa met je kankerbliepjes!!” klinkt het in de Albert Heijn in de Van Dedemstraat in Hoorn. In het gangpad bij het snoep staat filiaalmanager Henri Snaps trots toe te kijken. “Mooi hè“, glundert hij. “En het fijnste is nog wel, niemand heeft er last van!”

Na een minuut of vijf razen en tieren loopt vaste klant Twan zichtbaar tevreden de winkel uit. Snaps zwaait hem na. “We merkten de laatste tijd dat steeds meer van onze klanten de behoefte hebben om te schelden tijdens het boodschappen doen”, legt hij uit. “Vroeger moesten ze dan helemaal een vakkenvuller opzoeken of eindeloos in de rij staan bij een kassamedewerker. Tegenwoordig is het ook voor die mensen weer een feestje om boodschappen te doen.”

Twan is blij dat zijn favoriete supermarkt eindelijk een oplossing heeft gevonden voor zijn agressie. “Ik heb er echt een gigantische bloedhekel aan als ik er bij het afrekenen achterkom dat ik de bananen nog zelf moet wegen. Waarom moet ik dat doen? Ze hebben toch godverdomme medewerkers hier?!” Dan herpakt hij zich. “Ik heb zeker vier caissières het ziekenhuis in geslagen. Best wel spijt van, achteraf. Gelukkig heb ik in de zelfscheldkassa iemand gevonden die naar me wil luisteren, zonder er met zo’n belerend toontje tegenin te gaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil graag de aandacht van de redactie vestigen op het bestaan van microsoft powerpoint. Het is niet super geschikt voor photoshoppen-zoals dat in de volksmond heet -maar een lapje text onder de juiste hoek zetten gaat wel nog net. Als je echt gevorderd bent kan je paint 3d gebruiken.

Reageer