PRO SHOTS / Thomas Bakker

PRO SHOTS / Thomas Bakker

Sophie kocht 10 dingen in de bonus en bespaarde zo 56 cent

De 24-jarige Sophie uit Utrecht bespaarde na het zorgvuldig uitzoeken en selecteren van tien bonusproducten in één klap 56 cent. “Je moet er natuurlijk wel het één en ander voor over hebben. Zoals vanavond eet ik pasta bolognese met vegan falafel in plaats van gehakt. Maarja, zo probeer je ook weer eens wat anders uit.”

Een manager van een supermarktfiliaal in Utrecht benadrukt het belang van bonusartikelen. “Het is belangrijk dat boodschappen doen voor iedereen leuk is, ook voor de mensen met een kleine portemonnee. Zoals deze week: vier potjes Hak rode kool met appel en Hak jonge kapucijners, samen 5 cent korting. Die bonus tikt dan wel lekker aan. Zelf lust ik het allebei niet, maar voor veel mensen maakt het hun dag.”

“Je moet je er wel op voorbereiden dat je niet altijd gaat eten wat je van tevoren had bedacht en dat je net effe langer rond moet lopen. Mijn boodschappen motto is dan ook: No glory without sacrifice!” Sophie probeert te glimlachen terwijl ze een paar beschimmelde druiven van een tros plukt en zijn neiging om te kokhalzen onderdrukt. “Dertig druiven voor de prijs van negenentwintig, dat is het mooie van Albert Heijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *