Pro Shots/ Studio Speld

Pro Shots/ Koen Laureij / Studio Speld

Remkes vrijdag om tafel met LTO, Rabobank en bult asbest

Deze vrijdag vindt het eerste stikstofberaad plaats onder leiding van Johan Remkes. Naast afgevaardigden van het kabinet zitten onder andere de LTO en de Rabobank aan tafel en een brandende bult asbest. Remkes is verheugd dat de bult bereid is om te komen. “Het is belangrijk dat iedereen aan tafel zit in deze fase.”

“Iedereen mag zijn zegje doen”, benadrukt Remkes, die als gespreksleider optreedt. “Ik ben benieuwd wat de bult inbrengt naast kankerverwekkende uitstoot. Voor mij zijn er geen taboes.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Al die jaren Boerenleenbank Appél gestemd, met de gigantische lobby daarachter en toch is “het Platteland” al jaren achtergesteld wat asbestverwijdering betreft.

Reageer
gravatar

Dat is nou die befaamde boerenslimheid. Menig megastalhouder heeft een onafgedekte fijnstof asbest hoop liggen voor de tijd dat de lobby weer eens oproept tot protest tegen Den Haag.

gravatar

een speciaal team heeft geadviseerd, om tijdens deze onzinnige mediashow gesprekken, een fles Berenburg binnen handbereik van Johan
te zetten.
Mag ook oude jenever zijn.. het resultaat, voor de buitenwereld, telt natuurlijk en een bekende doventolk is gevraagd beschikbaar te zijn voor de onvermijdelijke persconferentie Vrijdagmiddag rond etenstijd.

Reageer