NOS

NOS

Boer die berm in fik zet brengt alsnog minder milieuschade toe dan als hij gewoon aan het werk zou zijn

Boeren die de berm in de fik zetten en asbestafval uitstrooien brengen het milieu alsnog minder schade toe dan als ze gewoon aan het werk zouden zijn. Dat blijkt uit nieuw onderzoek.

Landbouwonderzoeker Bert Bokhoven: “Veel mensen denken dat zo’n brand heel erg is voor het milieu, maar op industriële schaal boeren is en blijft veel desastreuzer. Koeien hebben een plek nodig om te staan, hebben voer nodig dat uit Brazilië komt van sojaplantages waarvoor regenwoud is gekapt en dat met tonnen uitstoot op enorme tankers hier naar toe wordt gevaren, en dan stoten die dieren zelf ook nog heel veel methaan uit.”

Bokhoven concludeert: “Dus ja, laat ze dan in plaats daarvan maar een klein bermbrandje stichten en wat asbest rondstrooien. Dat is uiteindelijk onschuldiger dan hun dagelijkse bedrijf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De nationale bruinhemd Willempie roept alle NSBérs daarom op (dashcam) beelden te delen met de politie, die zich dan maximaal kan gaan inzetten om boeren, die alles kwijt dreigen te gaan raken, nog verder te slopen met zware gevangenisstraffen, opgelegd door D66 rechters.

Dus heeft U beelden van terroristen die vlaggen ondersteboven hangen of fikkie stoken, plaats ze niet op de interwebs maar stuur ze door naar Willempie.

De echte slopers van dit land , ook wel ‘kabinet’, liggen op het strand.
En kopschoppende moordenaars lopen nog steeds vrij rond.

WimXP

Reageer
gravatar

Kopschoppers en getinte verkrachters zijn zo zielig. Dadelijk krijgen ze geen gratis woning!? Dus daarom spreek wij ze allemaal vrij.

gravatar

Dit is niet acceptabel! Die boeren gaan zomaar in tegen de wil van de Sloper des Vaderland. Dadelijk haal ik mijn record niet, of wordt ik geen koning van Europa!

Reageer
gravatar

Er is al een Koning Van Europa, en die heeft verordonneerd dat wij, zijn onderdanen, zich aan de afgesproken wetten, regels en verdragen dienen te houden.