Shutterstock / Elwynn / Studio Speld

Shutterstock / Elwynn / Studio Speld

Is het beschimmelde afwas of is puber een kaasmakerij begonnen?

Als de moeder van Rayen (16) de keuken binnenloopt is ze aangenaam verrast. In de gootsteen is haar zoon een kaasmakerij begonnen. “Dat had hij echt niet hoeven doen!”

Met een grote glimlach kijkt moeder Yvonne naar de glazen melk en schaaltjes yoghurt waar al een goede groene laag op begint te komen. “Daar zit een lekkere camembert in het vat, ik zie het gelijk. Lief van Rayen, hoe weet hij dat dat mijn favoriete kaasje is?”

Als Yvonne voorzichtig de schaaltjes uit de gootsteen haalt om ze op een warm beschut plekje te zetten, ziet ze ineens een bord met resten hazelnootpasta, aangekoekte ketchupresten en half vergane sultana’s. Vertwijfeld kijkt ze naar de kaasmakerij van haar puberzoon. Of is het toch beschimmelde afwas?

In samenwerking met Tishiergeenhotel


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *