Shutterstock / StudioSpeld

Shutterstock / StudioSpeld

BBB snapt zorgen drinkwatertekort niet: ‘Iedereen kan in 2030 gewoon met melk douchen’

Het RIVM waarschuwt in een nieuw rapport voor een tekort aan drinkwater in 2030. Maatregelen zijn snel nodig want sommige drinkwaterbedrijven hebben nu al geen reserves. Volgens de BoerBurgerBeweging is er geen reden tot paniek: “In 2030 kan iedereen gewoon met melk douchen.”

“Douchen, in bad gaan, tanden poetsen, de wc spoelen, afwassen, wassen, de planten water geven of natuurlijk gewoon drinken. Het kan in 2030 als het aan ons ligt gewoon allemaal met melk”, zegt BBB-leider Caroline Van der Plas. “En wat ons betreft hoeft dat ook helemaal niet veel te kosten, als de boer maar genoeg kan afzetten hoeft de prijs niet hoog te zijn. In ieder geval goedkoper dan havermelk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als boer Jaap voorzitter wordt, geloof ik echt in kansen voor BBB, en sluit ik me aan, heeft Joke ook s rust voor de tv, anders overweeg ik toch serieus de Shoarma partij met de drie p’s, of de Tropicana Omniversum Peper Unie zolang de Tropical Drink Helmlich Ague Combinatie nog niet is opgericht

Reageer
gravatar

Koemelk is nu nog te koop, maar dat duurt geen tien jaar meer. Koeien zijn tegen 2033 immers in Nederland verboden. Alle veeboeren die koeien onderhielden, zijn dan overgegaan naar landbouw van producten waarvan namaakmelk kan worden gemaakt.

Reageer