Studio Speld - Flitsmeister - NOS

Studio Speld - Flitsmeister - NOS

Flitsmeister breidt app uit met nieuwe meldingen

Bij Flitsmeister hebben ze hun verkeersinformatie app uitgebreid met nieuwe meldingen. Zo krijgen Nederlandse weggebruikers tegenwoordig ook een notificatie wanneer een boer weer ergens een berm in de hens heeft gestoken.

“De eerste geluiden voor dit idee begonnen eigenlijk al maanden geleden”, vertelt een woordvoerder van Flitsmeister. “Als we de alledaagse praktijken als flitsers en stilstaande voertuigen al aan de man brengen, dan hoort een berm in de fik dankzij een boer daar inmiddels ook gewoon bij.” Op deze manier hoopt de app de veiligheid van automobilisten waar mogelijk te waarborgen.

“We testen ook met andere meldingen momenteel. Denk aan asbest op de weg door boeren, een trekker-blokkade of kalfjes die worden geslacht midden op een afslag”. De houdbaarheid van alle meldingen zal de toekomst moeten uitwijzen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *