Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Klimaatcrisisontkennende man van plan te overlijden nét voor jongeren ‘zie je wel’ kunnen zeggen

Een klimaatcrisisontkennende man van 74 jaar is van plan nét te overlijden voor jongeren ‘zie je wel’ kunnen zeggen. De man maakte dit plan bekend in een Facebook-reactie onder een NOS-bericht over de hitte en klimaatverandering. “Wat een onzin en paniek weer van de staatsomroepleugenaars!“, schreef de man, waarna hij er nog een lachen van het huilen-emoji aan toevoegde. “En mocht ik er naast zitten en alles tóch gewoon in vlammen opgaat, dan ben ik van plan om nét voor mensen ‘zie je wel’ kunnen zeggen morsdood te zijn!”

Mede-ouderen reageerden met opgestoken duimpjes, huilen van het lachen-emoji’s, gebalde vuistjes en doodskisten om aan te geven dat zij precies hetzelfde van plan zijn.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *