Jop Eikelboom

Jop Eikelboom

Winkelketen Personeel Gezocht breidt steeds verder uit

Het gaat goed met internationaal detailhandelsconcern Personeel Gezocht. In juni kreeg het bedrijf er weer duizenden vestigingen bij.

“We groeien als kool”, zegt Jan-Dirk van Schaap, de Nederlandse vestigingsmanager van Personeel Gezocht. “En we zitten in alle branches: de detailhandel, de horeca, woninginrichting, noem maar op. We zijn tegenwoordig zelfs aanwezig in de reisbranche.”

Ook in Amsterdam Osdorp is Personeel Gezocht bezig aan een opmars. Dit tot grote ontevredenheid van de bewoners. “Vroeger zaten hier een Blokker, een Hema en een Action”, verzucht een mevrouw in een scootmobiel. “Nu is alles een Personeel Gezocht.” Een passerende man houdt halt om zijn hart te luchten. “Personeel Gezocht maakt alles kapot. Ze houden het assortiment in stand, alleen de service is waardeloos. Steeds vaker sta je voor een dichte deur. Is dat wat ze vooruitgang noemen bij Personeel Gezocht?”

Niet alleen in Nederland loopt Personeel Gezocht goed. Ook in het Verenigd Koninkrijk (daar bekend als We are hiring) en Frankrijk (Nous embouchons) is het bedrijf bezig aan een ongekende opmars.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wollah! Voor witwassen is horeca de goeiste. En dat zonder personeel! Hebben jullie mijn neven uit Oekraïne al paspoorten gegeven?

Reageer