Shutterstock / HJBC

Shutterstock / HJBC

Philips: ‘Wij helpen andere bedrijven met hun personeelstekorten’

Het bedrijf Philips neemt zijn verantwoordelijkheid om te helpen de personeelscrisis op te lossen. Vandaag is bekendgemaakt dat ze maar liefst 4000 mensen ter beschikking stellen voor andere bedrijven.

“Technisch personeel is heel moeilijk te vinden en die hebben wij in overvloed”, zegt CEO Roy Jakobs. “Wij hebben besloten om ons steentje bij te dragen in de hoop een verschil te maken. Het zou mooi zijn als andere grote bedrijven ons voorbeeld volgen.”

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Staat het ontslag van heel veel mensen bij Philips ook in deel 1 van het jubileumboek of telt dit jaar niet mee? In dat geval bestaat mijn vakblad pas 149 jaar !!!!!!

Reageer