Shutterstock / astarot

Shutterstock / astarot

Party-Roy onthult skin-care routine: ‘8 pils drinken en een Flügeltje er achteraan klappen voor de smaak’

‘Smeren, smeren, smeren dat keeltje’

‘Smeren, smeren, smeren dat keeltje’

Na lang wachten heeft Party-Roy, de man die als kind een ketel Blue-Curacao is gevallen, nu eindelijk zijn skin-care routine onthuld: “Acht pilsjes drinken en er een Flügeltje achteraan klappen voor de smaak. Weet je wat het is joh, je moet dat keeltje blijven smeren, smeren, smeren, en dan blijft die huid precies zo nat als ’ie wezen moet.”

Party-Roy, aka Mr. Robosloks, aka De natte zalige, aka Rupsje Never ever ever nooit genoeg zegt dat de routine ‘fucking wonderen doet’ voor je huid. “Als je vroeg genoeg begint en snel genoeg drinkt voel je je gezicht niet eens meer. Ook trillen je handen niet meer dus het voelt dan al gauw heel smooth aan snap je wel.”

Ok dan Party-Roy, oude hydrateerbeer, hou je heel erg taai. Tot gauw, denken we dan eventueel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *