Shutterstock / Jan van Dasler

Shutterstock / Jan van Dasler

Slaapplek in warme trekker in Ter Apel ziet er zeer comfortabel uit voor Farid uit Syrië

Smachtend staat de 19-jarige Farid te kijken naar een trekker die voor de vluchtelingenopvang in Ter Apel staat. “Wat een heerlijke slaapplek moet dat zijn”, droomt de man die vannacht op een stoel in de open lucht heeft geslapen hardop.

“Een stoel van echt leer en heerlijke vering. Het ziet er lekker warm uit. En zelfs een dak boven je hoofd”, denkt Farid. “Ik hoop dat die prachtige slaapplek hier vanavond nog staat. Wat een gastvrij land is dit!”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iek nooit gehad heb in Syrië. Maar binnenkort graties haus. En outkiering. En graties ziekenhous en schol. En blanke hoer. Alles graties!

Reageer