Studio Speld / Pro Shots - NL Beeld

Studio Speld / Pro Shots - NL Beeld

Distributiecentrum Aldi blijkt één hele grote doos waar alles in gesmeten is

De boeren die woensdagochtend startten met een blokkade voor het distributiecentrum van de ALDI in Drachten kwamen tot een bijzondere ontdekking: het distributiecentrum blijkt één hele grote doos waar alle producten in gegooid zijn.

“Ja, gewoon echt een gigantische doos. Anders kan ik het niet omschrijven”, vertelt boer Wilco Haitema, die als eerste ter plaatse was. “Alles was er gewoon willekeurig in geflikkerd, zonder systeem, echt ongelofelijk. Ik zag ook helemaal geen medewerkers, gewoon alleen spullen op plekken waar ze niet horen.”

Haitema en de andere boeren zijn inmiddels teleurgesteld naar huis gegaan.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Te veel stikstof komt van krachtvoer en kunstmest, om de veestapel of een derde ervan op te ruimen is even grote waanzin als rookverbod, tabaksprijzen, corona, de boycot van Rusland, orgaandonatie, immigratie enz. enz.

Reageer
gravatar

Eens een Belg altijd een Belg!
En daar moogt ge Fier op zijn Arno!

Maar waarom dan toch nog steeds over jouw buurman Boaz in Zottegem, Arno?!

Ge zijt toch verhuisd?