Nils Jacobi - Shutterstock

Nils Jacobi - Shutterstock

Mensen die altijd hun boodschappen doen op de Waddeneilanden met handen in het haar

Het is vandaag een hard gelag voor mensen die altijd hun boodschappen doen op de Waddeneilanden. Zowel de veerdiensten als distributiecentra worden vandaag geblokkeerd vanwege protesten. “Als ik niet naar de Jumbo op Schiermonnikoog kan, waar moet ik dan mijn boodschappen doen? Daar hoor je ze niet over.” zegt Theo (35) uit Groningen.

“Die mensen hebben echt geen idee wat hun protesten allemaal teweegbrengen,” zegt Mirthe uit Schagen, “Ik sta nu al uren te wachten om op de boot te kunnen naar Texel. Tegen de tijd dat ik mijn boodschappen heb is het alweer donker vanavond. Zo inefficiënt!”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alle problemen in dit land komen door boeren! Radicale boeren! Kunnen die boeren niet beter de toeslagen affaire oplossen denk ik dan? Onberispelijke charismatische leiders zoals ik hebben het goed voor met de klanten in dit stukje EU.

Reageer
gravatar

Precies, en de bezetting van de Krim en Noord-Cyprus en de vrije wapenwetgeving in de VS zijn ook nog altijd problemen die wachten om opgelost te worden. Laten ze dáár eens iets aan doen.