Pro Shots / MaRicMedia

Meerderheid boeren voor halvering FDF-stapel

Een meerderheid van de Nederlandse boeren is voor een halvering van de FDF-stapel, dit blijkt uit een peiling van EenVandaag. De boeren zien het uitkopen van FDF-leden als enige mogelijkheid voor de oplossing van het boerenterreur-probleem.

Boer Snoever uit Hillegom is voorman van de AFDFF (Anti Farmers Defence Force Force) beweging en pleit voor een halvering van de stapel. “Wij zouden dolgraag het gesprek blijven aangaan in Den Haag en ons verhaal op een genuanceerde manier overbrengen zodat er in het land wellicht wat begrip kan ontstaan voor de situatie van de boeren, maar de giftige uitstoot van die FDF-leden is nu helaas gewoon te groot.”

Volgens boer Snoever is het heel goed mogelijk om de stikstofplannen nog eens rustig te bekijken en samen met Den Haag een oplossing te vinden voor het moderniseren of eventueel uitkopen van agrarische bedrijven met ruime compensaties. Wel is hij zich bewust dat het echt een vereiste is om de FDF-stapel te halveren. “Zonder die maatregel is een inhoudelijk gesprek niets meer dan een sprookje.”

FDF-voorman Mark van den Oever geeft aan doodsbang te zijn voor de plannen van AFDFF. “Ik vind het behoorlijk intimiderend allemaal, straks staan die gasten zomaar ineens met hun trekker bij je op de stoep!” Boer Snoever laat in een reactie weten dat hij de FDF-voorman een ‘pussy’ vindt.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad erg genuanceerd die antiantinuancevoorman. “Boer Snoever laat in een reactie weten dat hij de FDF-voorman een ‘pussy’ vindt.” Zo pak je die relschoppers enerzijds aan. En anderzijds.

Reageer
gravatar

Domme meneel Xi !!
HOY bevat alleen (las)hondenvlees. Dus geen latten-, paalden- of valkenswolst. Die plopt U maal in uw loempia’s.

gravatar

De invoering van een correctief bindend referendum is van de baan. Het CDA gaat tegenstemmen, heeft CDA-Kamerlid Inge van Dijk dinsdag laten weten. Voor het wetsvoorstel is een tweederdemeerderheid nodig. Met de tegenstemmen van de christendemocraten wordt die niet gehaald en het CDA zal hierdoor nu ook de laatste boerenstemmers gaan verliezen.. behoorlijk intimiderend allemaal

Reageer
gravatar

Een meerderheid van de Nederlandse bevolking is voor halvering van Rutte 4. Voortaan heet het kabinet Rutte 2. Oh ja de democratie wordt opgeheven en Nederlanders kunnen in de stront zakken. Daar hebben we nu nog genoeg van, maar straks moeten we die ook importeren uit China. Als we Xi lief aankijken.

Reageer