Tom Baalbergen

Tom Baalbergen

Dit is de ultieme vaatwas-indeling voor als het je geen ruk kan schelen

De vaatwasser goed inruimen terwijl het je geen ruk kan schelen, hoe doe je dat nou?

Belangrijk: gooi al je vieze vaat van een afstandje je vaatwasser in. Bestek, knoflookpersen, wijnglazen: het maakt niet uit, zolang het maar ergens terecht komt waar het veel meer plek inneemt dan nodig. Veel meer.

Onthoud: borden zijn net verliefde stelletjes. Ze houden ervan om zo dicht mogelijk op elkaar te zitten. Ademruimte, lebensraum: het is allemaal overbodig.

Tip: alles wat verticaal in een vaatwasser gezet kan worden, kan ook horizontaal. Alles? Ja alles.

Spoel niks af. Vooral geen glazen met proteineshake-resten, borden met aardappel of bruine bonen van drie weken geleden.

Oja, vergeet niet dat het je geen ruk kan schelen.

Heb je echt the spirit? Keil dan alle etensresten die je de afgelopen weken hebt verzameld in je gootsteenputje, achter je borden aan je vaatwasser in. 

Steun De Speld. Word Vage Kennis. Vage Kennissen krijgen naast een welkomstcadeau naar keuze, ook elke week een exclusief artikel toegestuurd. Ook steun je de redactie bij het maken van artikelen, video’s en meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Flikker de zooi in een doos in een keukenkastje. Als uiteindelijk de meuk uit zichzelf het deurtje opent, zet dan de keukendeur open.

Allemachtig zeg, dat deden we in de seventies al. De doos in het keukenkastje volproppen met de bagger..Erna altijd servetjes jatten bij fastfood ketens en vooral bij Chinezen en Albert Hein.
Wat weet je toch weinig voor je leeftijd meid.

Reageer