Shutterstock - Chantana Rungphik

Shutterstock - Chantana Rungphik

Helaas: handdoek hard

Helaas: de handdoek die rechtop stond in de kledingkast is hard. Dat merkte de man op die uit de douche stapt. 

“Hm, beetje harde handdoek”, zegt de man die zijn schoongespoelde rug openschraapt met het grote stuk schuurpapier. “Hoe kan dat toch? Ik heb ’m 20 jaar geleden nog als een zacht handdoekje uit een hotel meegenomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, een puntige verhandeling over de fabricage en het nuttigen van HOY worsten. Een goed voorbeeld van leuke content.

gravatar

Redationele onderdanen,

O ja, nog even dit: Waarom worden ik en mijn man bij De Speld zo vaak gepasseerd, terwijl de RVD toch dagelijks verslag doen van de dingen die wij louter uit liefdadigheid doen, zoals knippen van linten, het uitreiken van lintjes e.d. Vandaag zat mijn Lex bijvoorbeeld langs de piloot van een heel groot vliegtuig vol Rotterdamse voetballers.

Neem een voorbeeld aan Nieuwspaal die veel vaker berichten van de RVD opneemt over ons harde zwoegen voor onze onderdanen.

Reageer
gravatar

Mevrouw, is dat knippen van linten tevens bedoeld voor de vervaardiging van de door u en uw liefhebbende echtgenoot uit te reiken lintjes?

gravatar

Ik en Lex nemen vaak handdoeken mee uit hotels. Ik was ze bij thuiskomst met hand. Bij het laatste spoelwater doe ik een halve fles wasverkrachter. Dat helpt tegen de hardheid is mijn ervaring.
Ik krijg er ook zachte handen van, maar het chemisch goedje beperkt helaas de levensduur van de handdoeken.

p.s. Wanneer krijg ik mijn gratis jaarboek?