Shutterstock - elenavolf

Shutterstock - elenavolf

Miranda ontstopt gootsteen met GHB die ze nog had

Vet handig, Miranda uit Oss ontstopt haar gootsteen met GHB die ze nog had. Hierdoor hoefde ze niet naar de winkel voor gootsteenontstopper. “Een behoorlijke lifehack.”

Miranda heeft afgelopen weekend wat vrienden over de vloer gehad en de alcohol en de GHB vloeiden rijkelijk. Normaliter doet haar vriendengroep dit veel liever op een feestje maar door de coronamaatregelen werden ze genoodzaakt om na 20:00 uur bij haar thuis door te gaan. “Nou dat liep dus behoorlijk uit de hand. Mensen gingen out, en als ze wakker werden kotsen ze mijn wasbak meerdere keren vol. Eindstand: dat ding zat dus kei en kei verstopt”, vertelt Miranda. 

Des te groter was de meevaller toen ze maandagochtend ontdekte dat er nog wat GHB in haar koelkast stond. “Ik was veel te vertieft om de deur uit te gaan, dus dat halfvolle flesje was echt de ideale oplossing”, legt de Ossenaar uit. En de gootsteen? Die is inmiddels ontstopt. “Topspul. Ik kan het iedereen aanraden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

★★

Jasper, een best artikel. Sterren waard.

1 Jammer van het overbodige Engels: “lifehack” en “out”
2 en het ontbreken van de uitleg van wat GHB is. Voor het merendeel van de lezers is die stof onbekend. Ze zijn ouder dan jouw leeftijdsgroep.
3 De dame op de foto is daarom verkeerd gekozen.

Daarvoor drie sterren in mindering. Jammer maar het is niet anders.

Reageer
gravatar

Onze Koninklijke Majesteit heeft zich terecht weer boos gemaakt. Wij hebben zoals elke werkdag vandaag weer een bericht over het Koningshuis naar De Speld. gestuurd. Maar opnemen? Ho maar!

Het bericht

Onze geliefde Koning heeft speciaal voor Zijn liefdevolle onderdanen afgezien van subsidie voor Zijn Kroondomein. Daardoor blijft Zijn Jachtgebied ook dit najaar dicht, zodat Hij tijdens Zijn intensieve jacht niet per vergissing een onderdaan dood kan schieten.

Reageer