Wouter van Vliet, EuroVisionary / Kalvijn, CC BY 3.0 , via Wikimedia Commons

Wouter van Vliet, EuroVisionary / Kalvijn, CC BY 3.0 , via Wikimedia Commons

4 lessen uit de liefde die we kunnen trekken uit de relatie van Waylon en Bibi Breijman

Afgelopen weekend werd bekendgemaakt dat zanger Waylon vreemdgegaan is op de toen hoogzwangere vriendin Bibi Breijmans. Zodra het nieuws uitbrak heeft het crisis management team met Waylon gelukkig goed zijn best gedaan door een excuses en uitleg te plaatsen op Instagram. Deze 4 lessen uit de liefde kunnen we trekken uit de relatie van Waylon en Bibi Breijman.

1. Excuses op Instagram aanbieden is beter dan in privésfeer
In tijden van social media is het beter om je excuses direct aan te bieden via Instagram aan iedereen online dan tegen je partner zelf. Zo betrek jij heel Nederland bij zaken die draaien om jullie relatie en blijen vjouw excuses voor eeuwing online bestaan.

2.  Demonen in je hoofd hebben is een goed excuus om vreemd te gaan
Het is niet jouw schuld als je vreemdgaat op je vriendin die hoogzwanger is , maar het is de schuld van de demonen in je hoofd. Het zijn dan ook de demonen die berichten sturen naar andere vrouwen op Instagram.

3. Achteraf spijt hebben mag altijd
Fouten maken mag in een relatie, daar kom je samen sterker uit. Het is daarom ook goed om deze te erkennen en spijt te hebben achteraf.

4. ‘Ik ben een lul!’ roepen is een teken van zelfreflectie
Leuzen zoals ‘I know I fucked up’ en ‘Ik ben een lul!’ roepen zijn de eerste tekenen van het laten zien dat jij in staat bent om goed naar jezelf te kijken en je fouten in te zien. Het gebruik van een uitroepteken benadrukt het feit dat je écht goed naar jezelf hebt gekeken en dit ook meent.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *