Matteo Chinellato / Shutterstock

Matteo Chinellato / Shutterstock

5 lessen uit de liefde die we kunnen trekken uit de relatie van Johnny Depp en Amber Heard

Er is momenteel een bloedstollende rechtszaak bezig tussen voormalige liefdes Johnny Depp en Amber Heard. Beschuldigingen, leugens, vingers, schijt en bedrog zijn thema’s die allemaal voorbij komen. Welke lessen over de liefde kunnen wij trekken uit dit melodramatische verhaal?

1. Liefde is een werkwoord – soms moet je elkaar uitdagen voor de rechter
Het spannend houden in een relatie kan soms moeilijk zijn. Daarom is het belangrijk om je partner soms (uit) te dagen. Dit kan bijvoorbeeld door onverwachtse dingen te doen, zoals een sexy lingeriesetje te kopen, meerdere functies van elkaars keel te onderzoeken of iemand verwerven in een miljoenen rechtszaak die jaren duurt.

2. Jezelf helemaal kunnen zijn bij je partner, is ook in iemand zijn bed kunnen schijten
Het is belangrijk dat jij je niet hoeft te schamen voor wie jij bent en alles los kan laten. Je kan niet echt jezelf zijn bij je partner als je niet elkaars bed kan onderschijten. Als je dit aan het begin van de relatie nog een beetje ongemakkelijk vindt, kan je altijd de honden de schuld ervan geven.

3. Vertrouwen is alles – als je genoeg bewijsmateriaal tegen je partner verzamelt kun je erop vertrouwen dat je de rechtszaak wint
Vertrouwen is erg belangrijk binnen een relatie. Zorg er daarom voor dat je al je hoogte en vooral dieptepunten vastlegt op video of audio. Zo kun je later samen, onder het oog van de hele wereld je relatie herbeleven en de uitkomst met vertrouwen tegemoet zien.

4. Ruziemaken is goed voor je relatie
Ook negatieve emoties moet je kunnen uiten door flessen wodka naar elkaar te gooien. Als je alle vingers daarna weer hebt aangenaaid is de lucht geklaard en heb je weer meer waardering voor elkaar.

5. Betrek Elon Musk in je relatie
Het is bewezen dat het gezond is voor een relatie om Elon Musk erbij te betrekken. Dit kan in de vorm van een affaire, maar ook als getuigen bij de rechtszaak kan hij voor enige spanning en een mooie verklaring zorgen. Misschien zou hij zelfs de rechter voor je om kunnen kopen.



Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een oud Bijbels spreekwoord zegt: “Twee filmsterren op één kussen, daar slaapt de duivel tussen.”

Het is eigenlijk: “Een non en een dominee op één kussen, daar slaapt de duivel tussen”, maar ik heb de speelse vrijheid genomen om er filmsterren van te maken.

Reageer
gravatar

En ik zag dat het goed was.

Anders had ik wel ingegrepen natuurlijk.
Je denkt toch niet dat je zelf iets te zeggen hebt?!

gravatar

Ik had er “Liefde is een zelfstandig naamwoord” van willen maken, maar dat mag ik alleen met uw goedkeuring.

gravatar

1. Eerst rijk worden.
2. Daarna komt er wel een goud-delfster aanlopen. Kan best een lekker ding zijn. Heb je dan nog voor het uitkiezen.
3. Oppassen met formele huwelijken of contracten. Voor je het weet gaat ze er spoedig vandoor met je halve bezit.
4. Extra oppassen als ze begint over ‘open’ relaties ofzo. De betrouwbaarheid is toch al laag van dit soort types. Dit is eigenlijk aankondiging van ontrouw.

Succes!

gravatar

Hoe je aan een relatie kunt komen, is afhankelijk van het soort relatie.
Van zakelijke relaties heb ik geen verstand, van erotische des te meer. Ik raad aan om er niet aan te beginnen. Af en toe een prostituee op z’n tijd is stukken goedkoper.