Eigen foto, Pro Shots / SIPA USA

Eigen foto, Pro Shots / SIPA USA

Mysterie eindelijk opgelost: Amber Heard heeft op kop van de kleine mol gepoept

Het mysterie wie er op de kop van de kleine mol heeft gepoept is eindelijk opgelost. Amber Heard bekende vandaag in de rechtbank schuldig te zijn geweest aan het voorval. Een grote opluchting voor de kleine mol, die al jaren op zoek was naar de dader en daardoor een moeilijk periode achter de rug heeft.

“Ik ben alle scenario’s de afgelopen jaren afgegaan: de duif, het paard, konijn, meerdere koeien en mijn vrienden van de varkensstal, maar dit had ik zeker niet voor mogelijk gehouden”, zegt een zichtbaar geëmotioneerde kleine mol voor de rechtbank tegen RTL Boulevard. “Amber Heard. Wie had dat kunnen bedenken toen ik de zoektocht begon en wie had dat achter haar verwacht. Ik ben in ieder geval blij dat ze het eerlijk heeft toegegeven en dat ik met een gerust hart kan slapen nu. Nadat ik gedouched heb uiteraard.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *