Wikimedia Commons / Albin Olsson / CC SA 3.0

Punten boycotten Waylon

Slecht nieuws voor Waylon. De Nederlandse zanger wordt geboycot door een groot deel van de punten op het Songfestival.

Verschillende woordvoerders van de punten laten weten dat de wereld de groeten krijgt uit Parijs, Boedapest, Helsinki en San Marino. Daarnaast zeggen ze dix points pour l’Autriche en twelve points to Israël.

Niet alle punten boycotten Waylon. Tien punten uit België en eentje uit Moldavië willen wel nog Waylon omgaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben op mijn achtste gestopt met cowboytje spelen.Ik was dan ook wel de beste cowboy van de straat. Dat verdiende ik gewoon.

Reageer
gravatar

Het gaat niet meer om het zingen maar is gewoon politiek spelletje geworden.
Heel jammer!

gravatar

Kettingzaag. Grasmaaier. Afstandsbediening. Die is ook al ouwer nu. Moederdag.
Met de psychodemocraten, goeroes en dieven van spiritueel eigendom, van nu denken de patjepeeërs dat ze eeuwig op dit niveau door kunnen gaan met hun techniekje.
Het geowuehoer misvormt in het verlengde hiervan elkaars fysiek en zelfs het hele ras waarin ze geboren zijn als insituut.
Ik weet alles van iedereen, wat van belang is voor zijn evolutie, dus bijna niets. Van alles wat de gewone man van belang vindt van zichzelf met zijn ID-filosofie weet ik niets, zijn privacy wordt dus nooit geschonden door mij waar hij primair zo doodsbang voor is.
Hoe dichter ik bij mezelf kom, wat nog niet zo makkelijk is in de weerbarstige materie, hoe groter de irritatie en tegenzin die zich meestal uit in grappen over seks waar je eigenwaan ligt om me klein te maken als je modern bent, of alle andere trucs waarover een consensus bestaat elkaar fatsoenlijk onderuit te halen als je een moraal hebt. Links en rechts.
Jammer dat hemel en hel wel bestaan.

Reageer
gravatar

Een liedjescompetitie tussen 26 gedrochten, allen geplaatst op basis van de mate van het wanstaltige niveau en Israël wint. Volkomen terecht. Dat kind gedroeg zich op serieuze wijze als de grootste idioot van allemaal. Ook daarom wil ik bij deze Israël sterkte wensen met deze overwinning. Het zal je maar gebeuren..

Reageer
gravatar

Is dit rassisme tegen (nep)kauwboois?!!
Of tegen die kannibalen die om hem heen dansten?!

Was er trouwens ook maar iets te horen vanuit die gitaren die de hele bups als rekwisiet meedroeg?
Oja, en de trommel hè, de trommel.

Twee deden alsof ze Jimi Hendrix heetten.

Reageer
gravatar

..en Terwijl er vrolijke liedjes werden gezongen, schoot Israël nog maar eens wat raketten af. Brood&spelen; applaus! De gegeven steun zal zeker vertaald worden naar meer politieke ruimte voor militaire agressie.

Reageer
gravatar

Volgend een jaar een alla-ak-barbaard met een ontstekingsknop in zijn hand.

Na Israël de hoogste tijd dat deze component uit het explosieve etnografische mengsel van Europa aan bod komt.
Vinden zij. En hoe kunnen wij dat dan nog tegenspreken?

gravatar

Ik wist trouwens niet dat Israël in Europa lag.
En nu ik het zeg, ook niet van Australië.
En wat doen Rusland, Georgië. Azerbeidzjan, en Armenië opeens hier?
Schuivende continenten?

Of is het zoals bij de Europese Unie: een persoonlijke bonus op het aanbrengen van nieuwe lidstaten?
Maakt niet uit hoeveel die gaan kosten aan subsidies, financiële redding, criminaliteit en arbeidsmigranten die graag van onze voorziening gebruikmaken en onze eigen beroepsbevolking wegconcurreren.

Bij het Eurovisie Pulpfestival zal het wel gaan om meer verkoop van uitzendrechten en hogere advertentieprijzen.
Daarvoor mag het ‘spektakel’ wel een paar uur langer duren.
Voor wie dan nog kijkt.

gravatar

als je wilt winnen moet je een internationaal artiest sturen. Stuur dus DJ Tiesto, Armin van Buren of JunkieXL. Alleen al de naamsbekendheid is genoeg om te winnen

gravatar

Net als 25 andere min of meer stomme liedjes. Ben benieuwd wanneer uitkomt dat de punten door een inktvis met een munt en twee dobbelstenen worden bepaald.

gravatar

Zo is dat! Israël heeft het ook verdiend. Het is dit jaar 70 jaar geleden dat de staat Israël werd gesticht. Het is een mooi cadeau van Europa na alles wat we onze joodse vrienden hebben aangedaan.

Als persoonlijk cadeau geven wij van de lijndansclub een ? kippendans performance ? op het lied Toy van Netta Barzilai.

Corrie.

gravatar

Bij de coffee corner heb ik gehoord dat Emile Roemer verkleedt in een kippenpak naar het Songfestival heeft gekeken.

gravatar

Maarre wat de redactie weer eens vergeet is dat de echte deskundige wat muziek en het Eurosongfestival van Nederland prof. dr. ir. Bert Bokhoven is. Dat de driedubbele ontkenning van Waylon opnieuw die dekselse Bert Bokhoven is. Wat de redactie de laatste tijden bezield om als muziekdeskundige niet prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd publiek spreker en trendlistener) maar een zeer beneden de maat zgn muzikant op te voeren in de Speld is mij een raadsel. Redactie waar het ook over gaat hét goede antwoord geeft altijd Bokhoven, Bokhoven en nogmaals driewerf Bert Bokhoven! Straks zeggen wij (en velen met ons) ons abonnement nog op, u bent nu echt gewaarschuwd!!

gravatar

somebody, you are wrong! I understand Waylon as I get a lot of critics too. What Waylon should really do is grab her in the pussy! That’s how you get everything done!