fizkes / shutterstock

fizkes / shutterstock

Duizenden leerlingen weten examenuitslag niet vanwege belangst bij Gen Z

Een spannende en beslissende dag voor duizenden leerlingen vandaag: de uitslag van de eindexamens wordt bekendgemaakt. Helaas zal er door de heersende belangst onder Gen Z een groot deel van de leerlingen hun uitslag niet te horen krijgen.

“Mij niet bellen”, zegt vwo-leerling Fay (18). “Mijn handen gaan meer zweten van het idee om gebeld te worden dan van de uitslag. Ik ga wel gewoon naar de diploma-uitreiking en dan maar hopen dat mijn naam geroepen wordt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

De foto die voor dit artikel wordt gebruikt is niet van ene vwo-leerling Fay (18), maar van mijn jarenlange vriendin Dolly (17) die na de mavo een gewild foto-model is geworden.