Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Eindexamenleerlingen die gezakt zijn worden vandaag gebeld door Dennis Wiersma

Het belooft een spannende dag te worden voor eindexamenleerlingen vandaag. Als ze geslaagd zijn worden ze gebeld door hun mentor, en als ze zakken kunnen ze een telefoontje verwachten van Dennis Wiersma.

Om en nabij 192.000 middelbare scholieren zitten vandaag in spanning bij de telefoon. Wordt het een vrolijke mentor of wordt het een foeterende Wiersma? De eerste die vandaag door de minister wordt gebeld is de 17-jarige Melvin. “M-m-m met Melvi- MET DENNIS WIERSMA!! Het is je NIET gelukt, jochie. GEZAKT!! Je bent GEZAKT!! Zeg maar tegen je moeder dat ze de vlag halfstok hangt voor deze fucking WANPRESTATIE!”

Voordat Melvin kan reageren is er al opgehangen. Hij heeft geen idee of hij kan herkansen of direct gezakt is. Om erachter te komen zal hij Wiersma terug moeten bellen. Dan maar een jaartje overdoen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *