Studio Speld

Studio Speld

Dennis Wiersma houdt deze week zijn eigen Instagram-account bij

‘OPZOUTEN! Moet ik dan ALLES zelf doen??’

Door het opstappen van een groot aantal communicatieadviseurs ziet Dennis Wiersma zich deze week genoodzaakt om zijn eigen sociale media-accounts bij te houden. Het is vooralsnog geen onverdeeld succes.

“Leuke foto Dennis!”, reageert iemand op een Instagram-post waarin Wiersma verslag doet van een werkbezoek. “OPZOUTEN!”, blaft Wiersma onder de opmerking. “Dennis, waar in Nederland was dit precies?”, schrijft @anniestuinfotos1963 op een andere foto. “Gaat je NIKS aan. stelletje ZWAKZINNIGEN. Je kan dat toch gewoon opzoeken, HALVEGARE! Moet ik dan ALLES zelf doen??”, fulmineert de minister.

Ook op zijn andere sociale media-accounts is het voor volgers even wennen dat de minister nu zelf achter de knoppen zit. Iemand die met een emoji van een klavertjevier op een LinkedIn-post van Wiersma reageert, krijgt als reactie te horen dat hij “die bladeren in zijn hol mag steken”. Wiersma hoopt zo snel mogelijk nieuwe communicatieadviseurs te kunnen verwelkomen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *