Shutterstock / Ganka Trendafilova

Shutterstock / Ganka Trendafilova

Messenverbod in Purmerend: waar kun je nog wel normaal je klasgenoten neersteken?

De gemeenteraad van Purmerend heeft unaniem ingestemd met het instellen van een messenverbod. Maar niet iedereen is hier even blij mee. Waar kun je nu nog normaal je klasgenoten neersteken?

“Onze vrijheid van meningsuiting wordt op deze manier ontnomen”, zegt Joris (15) van OBC Purmerend. “Laatst zei Timo nog dat mijn moeder kankerlelijk is. Ik kan hem dan wel op z’n bek slaan maar is dat genoeg? Komt de boodschap dan nog over?”

Meike (13) zit niet te wachten op het messenverbod. “Als we willen vechten, moeten we eerst 25 minuten fietsen naar Edam, altijd met wind tegen uiteraard. Al dat extra reizen zorgt ervoor dat ik mijn huiswerk niet altijd af krijg.”

OBC Purmerend maakt zich zorgen over het aantal leerlingen dat heeft besloten om van school te wisselen. Het Montessori College in Volendam heeft aangegeven dat ze de leerlingen met open armen zullen ontvangen: “De beveiligingscamera’s staan al uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja zi’n moment van onachtzaamheid wordt dan onmiddelijk bijgesteld, dit ontginnen kunnen we niet aan beginben. Nee doetvie niet alsctie watchij zegt niet aan beginnen. Ja vond m vroeger toch beter, leg te sparen, owh doet ie dat ook?c:Deed ie vroeger noioit “grijzeharenvan” owh vsal nog meehoor metcvier zijn. Ja weer die geitebreierkaas. Toch jammer hoor.

Reageer
gravatar

“Inocheate state
motornoisea branching to the pine I’m made and remade continually endless fatigue no density wth so much ceremony destine 2 massive giants barely walking nice cap no clue u like baksisch? Que? U like to make dinner? Stad van verbazen stad van mazen stad vsn gevaren tuned hi cat polishing I’ ve never told or maybe did clean sufficient ook goed, you shine with one leg four young swans rightly same advice be careful to the push, one day is perfect and long time gone long time running suffered abuses or diabolic don’t be silly finished work on time guy ladier boy woman, not eight turn to made recontuniously spoken word dance damp immensity. No clarity (no clue no connection). Cause I’m empty and tou’re empty too. Fndhwhr fereal phenemological.

Reageer