Anicka S. / Shuttertstock

Anicka S. / Shuttertstock

Man wordt wakker na one-night stand met sekspop maar die is al de deur uit

De 29-jarige Thijs uit Amsterdam heeft vanochtend een blauwtje gelopen. Na een wilde en naar zijn idee gezellige one-night stand met een sekspop vannacht was die alweer de deur uit toen hij zojuist wakker werd. De nachtreporter sprak Thijs zojuist.

“Ik heb er zelf ontzettend van genoten en hoorde van haar na afloop ook geen klachten meer, dus ik ging er vanuit dat zij ook tevreden was. Dat ze geen sigaretje met me rookte na afloop, was misschien al een teken aan de wand”, zo vertelt Thijs aan de nachtreporter.

“Ik denk dat ze vertrokken is door het badkamerraam, die stond vanochtend nog op een kiertje. Nou ja, volgende keer beter.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *