Gertan / Shutterstock

Gertan / Shutterstock

Deze cryptodrank op festival kun je nu voor €1500 en over een uur voor €2 kopen

‘Uitgaan wordt hiermee weer superspannend’

Om het kopen van drankjes weer wat jeu te geven heeft dit hippe Amsterdamse festival iets nieuws bedacht: cryptodrank, een festivaldrankje met een variabele prijs. “Tijdens het bestellen weet je nog niet exact wat de prijs gaat zijn bij het afrekenen”, legt ondernemer Thomas Lartoyo uit aan onze nachtreporter. “Is het twee euro? Of misschien 1500? Wie weet! Ja, jij, bij het afrekenen natuurlijk.”

Het voordeel voor de consument zit hem erin dat die nu kan helpen het ouderwetse ‘te veel geld afrekenen voor een biertje op een festival’ te disrupten. “Iets kiezen en daar dan een grote hoeveelheid geld voor afrekenen? Saai! Een rondje halen voor je vrienden en mogelijkerwijs bankroet terugkeren met twee Bacardi-cola en een spa blauw? Very interesting!“, zegt Lartoyo.

Festivalbezoekers die we ernaar vroegen gaven aan de cryptodrank wel een ‘sicke ontwikkeling’ te vinden. “Ik snap het geloof ik nog niet helemaal”, zegt Maarten Fouster uit Utrecht. “Maar ik geloof wel echt dat dit de toekomst is, ja.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *