file404 / Shutterstock

file404 / Shutterstock

Tragisch: coke-sommelier Lennert is reukvermogen kwijt

In een tragische loop der omstandigheden is cocaïne-sommelier Lennert het orgaan waar hij zijn geld mee verdient kwijtgeraakt. De nachtreporter sprak hem voor ons.

“Ik kon vroeger zo goed ruiken”, vertelt een zichtbaar aangeslagen en wit weggetrokken Lennert. “Ik rook aan cocaine niet alleen of het uit Peru of Colombia kwam, maar ook uit welk dorp, van welke heuvel, welk merk kerosine er was gebruikt, welke versnijdingsmiddelen er precies in zaten. Zo kon ik mensen precies aanraden welke soort ze konden gebruiken op een avond.”

Het leven was goed voor Lennert. Totdat het noodlot toesloeg. “Ik kon opeens niks meer ruiken”, zegt hij. “Weg, foetsie, helemaal op. Ik snoot mijn neus en het was weg.” Lennert zelf staat voor een raadsel. “Niemand weet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ja ok, de dokter zei van je moet niet zoveel snuiven gozer, maar dat geloof ik niet. Het is een mysterie.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In mijn kindertijd lieten we soms salmiakdrop (ammoniumchloride met suiker en Arabische gom) een paar weken in een fles met water oplossen. Na het drinken van dat dropwater verloren wij toetertijd nog niet onze smaak.

Reageer