LightField Studios / Shutterstock

LightField Studios / Shutterstock

Man wordt na 74 dagen gevonden in woning terwijl hij aftert met zichzelf

In een woning in Amsterdam-Oost een man aangetroffen die 74 dagen lang met zichzelf heeft geafterd. Dat schrijft de nachtreporter. “De man werd aangetroffen toen vrienden en familie eerst niets van hem hoorden en toen per dag zestig techno-nummers per Whatsapp toegestuurd kregen”, zegt een woordvoerder van de politie, die poolshoogte gingen nemen bij de man thuis.

“We troffen de man in volstrekte eenzaamheid maar vol energie aan”, zegt de woordvoerder. “De geur in huis was redelijk kruidig te noemen, maar omdat hij steeds zonder shirt op zijn balkon ging staan viel het nog enigszins mee. Een sociale werker van de gemeente heeft met de man gesproken en hem verteld dat hij de volgende keer weer gewoon mét vrienden moet afteren."

De man maakt het ‘naar omstandigheden goed’, al is hij volgens de politie ‘redelijk vermoeid’. “Even een seizoen bijslapen en dan kunnen we er weer tegenaan”, zei de man naar verluidt.

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat betekent “aftert”? Tot mijn 21ste sprak ik ook jeugdtaal. Kun je nagaan hoe oud de redactieleden zijn.

Reageer